Hidroizolație și Decuplare

   Finisajele ceramice nu sunt impermeabile!!!


   Umiditatea se poate scurge printre îmbinări sau rosturi și poate deteriora structura clădirii. Acest lucru poate fi prevenit eficient cu solutii de impermeabilizare lipite. Schlüter ® -DITRA și Schlüter® -KERDI sunt sisteme complete de potrivire a componentelor pentru impermeabilizare.Schlüter-Systems oferă soluții practice și aprobate de specialisti pentru hidroizolarea, decuplarea, drenarea și izolarea fonică a plăcilor ceramice. Fie că este o zonă internă sau externă, o clădire nouă sau un proces de reamenajare - veți găsi întotdeauna o soluție adecvată aici.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

De-stabilizare, impermeabilizare, drenaj, sistem electric de încălzire, izolare fonică, sisteme de evacuare

Cu produsele Schlüter® -KERDI, -DITRA 25, -DITRA-DRAIN și -TROBA, Schlüter-Systems oferă soluții optime pentru montarea plăcilor și a pietrei naturale pe suprafețe umede și critice umede. Schlüter®-DITRA-SOUND permite, de asemenea, o izolare fonică eficientă în proiectele de renovare.


Impermeabilizzazione

Impermeabilizare

Placile ceramice nu sunt impermeabile: prin îmbinare, umezeala poate pătrunde substratul, dăunând clădirii. Din acest motiv este esențial să se realizeze o impermeabilizare eficientă. Schlüter®-DITRA 25 și Schlüter® -KERDI, Schlüter-Systems vă oferă un sistem complet de componente coordonate pentru a obține o impermeabilizare perfectă într-un mod ușor, rapid și sigur. Aici veți găsi soluția potrivită pentru nevoile dvs. specifice. 
continuare


Guaine di separazione

Membrane de separare

Schlüter-Systems a inventat separarea pentru acoperiri ceramice. Din 1987, teaca DITRA 25 împiedică deteriorarea unei suprafețe de tigla din cauza tensiunilor care decurg din substrat.Schlüter®-DITRA-DRAIN este primul și singurul sistem capilar de drenaj pasiv care permite așezarea sigură a plăcilor și plăcilor de mari dimensiuni, chiar și în aer liber, prin ventilarea întregii suprafețe sub stratul de acoperire. 
continuare


Sistemi di scarico

Rigole de duș

Soluțiile de scurgere Schlüter-Systems sunt perfect integrate în sistemul de impermeabilizare Schlüter® -KERDI și -DITRA 25. Acest lucru împiedică umezeala să pătrundă în structura clădirii și să o deflecteze acolo unde nu poate provoca daune. 
continuare


Sistemi di drenaggio

Sisteme de drenaj

Abaterea selectivă a umidității, așa-numita drenare, este una dintre principalele funcții care trebuie garantate în construcția de balcoane și terase. Schlüter-Systems oferă soluții de drenare pentru cele mai diverse tipuri de construcții prin programul Schlüter® -TROBA. Funcțional, durabil și cu capacitate mare de drenaj. Prin urmare, Schlüter®-DITRA-DRAIN este primul și singurul sistem de drenare capilară pasivă pentru placarea plăcilor și a pietrei naturale. 
continuare


Isolamento acustico

Izolație fonică

Transmisia zgomotului în alte medii datorită obiectelor călcate sau care se încadrează este definită ca o transmisie de impact sonor. Cu Schlüter®-DITRA-SOUND în proiectele de renovare, acest tip de zgomot enervant poate fi de fapt redus la 13 dB (A), ceea ce reprezintă o reducere a zgomotului percepută de peste 50%. 
continuare


Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă