Panouri impermeabile

 


Schlüter® -KERDI-BOARD este un substrat multifuncțional pentru placari de pereți,  poate fi utilizat pentru a crea ansambluri de impermeabilizare lipite cu acoperiri de ceramica,tapet,epoxidica,etc.Oferă multe opțiuni noi pentru instalare și proiectare.


În plus, produsul are multe utilizări ca panou structural. Se compune dintr-un panou din polistiren extrudat-XPS, cu un material special de întărire pe ambele părți și o bandă de lână pentru o ancorare eficientă în adezivul pentru plăci.


Cu grosimile de panouri disponibile de 5, 9, 12,5, 19, 28, 38 și 50 mm, Schlüter®-KERDI-BOARD acoperă o gamă largă de domenii de aplicare pentru crearea unor substraturi pentru instalarea plăcilor din ceramică și piatră naturală.


Cu pregătirea corespunzătoare a zonelor de îmbinare, panoul structural poate fi utilizat pentru ansambluri de impermeabilizare .


Schlüter® -KERDI-BOARD deține aprobarea tehnică națională  (abP) cerută de legislatia  Germana. Schlüter ® -KERDI-BOARD are evaluarea tehnică europeană (ETA) cerută conform specificațiilor din ETAG 022 (ansambluri de impermeabilizare) și poartă marcajul CE. Clasa de expunere la umiditate conform ETAG 022: A și C.


Schlüter® -KERDI-BOARD este potrivit pentru: executarea tencuieli uscate la zidarii putand ulterior monta fara alte pregatiri  faianta , placari pentru de toate tipurile de structuri din lemn sau metal; crearea zidurilor de separare drepte sau curbe; ascunderea instalațiilor montate pe perete și a conductelor (ghene de instalatii).


Poti construi cadă de baie și duș drept sau curbat; precum și crearea de suprafețe de lucru, vanități, rafturi de depozitare sau orice alte structuri de baie.


Materialul este la fel de potrivit pentru crearea de substraturi de nivel în proiectele de renovare a podelelor, de exemplu instalațiile de baie rezidențiale destinate traficului pietonal.


Cu Schlüter® -KERDI-BOARD este  simplu lucrat atunci cand doresti sa il tai la dimensiunea dorita,tot ce ai nevoie este doar un cutter cu care sa tai placa la dimensiunea dorita . Grilele imprimate pe suprafață sunt utile pentru masurarea si instalarea rapidă.


Schlüter® -KERDI-BOARD poate fi lipit in plin în zonele de perete sau în puncte . Dacă este necesar, materialul poate fi fixat cu ancore suplimentare de perete.


În cazul ramei din lemn sau metal, Schlüter® -KERDI-BOARD este atașat cu șuruburi . Placile ceramice pot fi instalate direct pe Schlüter®-KERDI-BOARD, dar pot fi utilizate și alte straturi de acoperire sau straturi de tencuială potrivite, vă rugăm să ne contactați pentru consiliere.


Elementele de instalare prefabricate Schlüter® -KERDI-BOARD-N sunt disponibile pentru crearea de nișe și suprafețe de depozitare în pereți.


Schlüter® -KERDI-BOARD-E / -U și -V sunt panouri prefabricate pentru crearea, de exemplu, a mastilor de țevi. Ele sunt disponibile ca panouri Schlüter®-KERDI-BOARD în formă de U. Schlüter-Systems oferă, de asemenea, profiluri și elemente de fixare pentru conexiuni de perete și muchii de finisare, precum și ancore de perete și șuruburi.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Produse

Placi impermeabile

Schlüter® -KERDI-BOARD poate fi așezat pe beton, pereți de orice tip, pereți existenți și zidărie mixtă. 

Nise prefabricate

Schlüter® -KERDI-BOARD-N sunt elemente prefabricate încastrate din KERDI-BOARD pentru crearea de nișe și suprafețe suport într-un perete interior.
KERDI-BOARD-N

Panouri pre-tăiate pentru a crea pereți curbați

Panourile prefabricate Schlüter® -KERDI-BOARD permit crearea unor pereți și suprafețe curbate și ondulate, oferind o soluție ușoară și rapidă pentru planificarea creativă.

KERDI-BOARD-U

Panouri speciale în formă de L și U

Datorită elementelor speciale în formă de L și U în gamă, este posibilă acoperirea rapidă și ușoară a țevilor și a elementelor fixe.
Profil_fixare

Profiluri și material de fixare

Gamă largă de profile și materiale de fixare.