Șape și încălziri în pardoseală

  Sistemul Schlüter ® -BEKOTEC este un substrat modular cu ajutorul caruia putem executa sape usoare,de grosime mica.Folosind produsele din familia BEKOTEK  nu mai avem nevoie de  rosturi de dilatare în șapă si dispar tensiunile care pot aparea in sapa(dispar crapaturile,incovoierile,etc) .


  Schlüter ® -BEKOTEC-THERM,poate fi folosit pentru instalarea unui sistem eficient de incalzire in pardoseala, caracterizata prin inaltimea de constructie scazuta obtinînd astfel un timp de constructie scurt si atingerea unui climat ambiental confortabil in cel mai scurt timp.Geometria panoului Schlüter ® -BEKOTEC-EN are ca rezultat aplicarea unei  grosimi minime de șapă de 32 mm între nuri și 8 mm deasupra nuturilor de pe placa. Nuturile formează un model de rețea cu o distanță de 75 mm între ele avand o geometrie care permite instalarea ușoara a țevilor de încălzire cu diametrul de 16 mm.


Sistemul de încălzire prin pardoseală este ușor reglabil și ideal pentru utilizarea la temperaturi scăzute, deoarece volumul de șapă care trebuie încălzit sau răcit este relativ mic (aproximativ 57 kg / m2 sau 28,5 kg/ m2 cu o acoperire de 8 mm de sapa).


Tensiunile de întărire care apar în șapă datorită contracției sunt preluate de geometria speciala a sistemului nostru, controlând astfel deformările si incovoierile de pe întreaga suprafață. Prin urmare, nu este necesar să instalați profile de dilatare in șapă.


Imediat ce șapa de ciment este gata să suporte greutatea, se poate aplica folia de  decuplare Schlüter ® - DITRA 25 (alternativ: Schlüter ® - DITRADRAIN 4 sau Schlüter ® - DITRA - HEAT). Placile ceramice sau placile din piatra naturala sunt apoi instalate direct peste acest strat. Mișcările articulațiilor în stratul de acoperire sunt create utilizând Schlüter® -DILEX în conformitate cu cerintele de montaj. Materialele de acoperire care nu sunt susceptibile de a crăpa, cum ar fi parchetul sau mocheta, pot fi instalate direct pe șapă imediat ce ating nivelul necesar de umiditate reziduala specific fiecarui tip de finisaj ales.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Regolo calcolatore riscaldamento a pavimento

Incălzirea prin pardoseală

Calculatorul Schlüter ® -BEKOTEC-THERM permite o calculare ușoară și rapidă a numărului de circuite, a lungimii tubului și a debitului camerelor cu o suprafață de 4 până la 30 de metri pătrați. Luând în considerare diferitele cerințe termice ale diferitelor medii. 
continuare


Il sistema BEKOTEC

Sistemul BEKOTEC

Schlüter ® -BEKOTEC este un sistem care permite realizarea de șape fără tensiuni sau deformări pentru o ulterioară montare a pietrei ceramice, pietrelor naturale sau a altor materiale de pardoseală. 
continuare