Profile de dilatare

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Articulații deformare

Cu îmbinările seriei Schlüter® -DILEX, oferim o gamă de produse care nu necesită întreținere și sunt potrivite pentru soluții de aplicații diferite. Această serie include îmbinări de dilatare, îmbinări structurale, perimetrice și de îmbinare.Toate produsele din seria Schlüter ® -DILEX sunt aplicate în timpul execuției plăcilor și sunt disponibile cu finisaje diferite, care pot fi alese în funcție de diferitele solicitări mecanice și chimice la care este supus acoperișul.Articulații structurale

Articulațiile structurale sunt îmbinări constructive de separare care împart clădirile în segmente care permit o extindere independentă. Îmbinarea structurală (discontinuitatea / întreruperea plăcilor ceramice) trebuie să fie pregătită la îmbinările prezente în structură și trebuie să implice în mod necesar atât acoperirea ceramică cât și suportul în toată grosimea sa.


Schlüter®-DILEX-BT /-BTO /-BTS

Schlüter® -DILEX-BT / -BTO / -BTS

Schlüter® -DILEX-BT este o îmbinare structurală de dilatare din aluminiu, compusă din două părți conectate telescopic una cu alta, care permit absorbția chiar și a mișcărilor tridimensionale. 
continuare


Schlüter®-DILEX-KSBT

Schlüter® -DILEX-KSBT

Schlüter® -DILEX-KSBT este o îmbinare structurală de dilatare din aluminiu sau din oțel inoxidabil, care protejează și colțurile plăcilor. Este alcătuită din aripi de fixare laterale și o parte de expansiune din cauciuc sintetic de 20 sau 30 mm. 
continuare
Fracționarea articulațiilor în șapă

Îmbinarea de fracționare afectează grosimea stratului ceramic și o parte a grosimii suportului;ea împarte tigla mare în câmpuri mai mici, aproximativ în formă de pătrat. Această articulație îndeplinește funcția de limitare a eforturilor mecanice rezultate din mișcările structurale ale clădirii sau ale componentelor acesteia.

Schlüter®-DILEX-DFP

Schlüter®-DILEX-DFP

Schlüter®-DILEX-DFP este o îmbinare de fracționare utilizată lângă porturi pentru a evita propagarea undelor acustice.Materialul utilizat și benzile autoadezive permit o poziție pozitivă. 
continuare


Schlüter®-DILEX-EP

Schlüter ® -DILEX-EP

Schlüter® -DILEX-EP este o îmbinare de dilatare pentru șape adecvate pentru suprafețe neregulate sau șape plutitoare. Părțile laterale sunt realizate din material plastic reciclat, în timp ce părțile dilatante inferioare și superioare sunt în CPE gri moale. 
continuare


Schlüter®-DILEX-HVD

Schlüter® -DILEX-HVD

Schlüter® -DILEX-HVD este un compensator de înălțime care trebuie introdus în șapă. Împiedică mișcarea a două șape adiacente, îmbinate printr-o îmbinare de dilatare, pentru a genera o diferență de nivel în pavaj. 
continuare
Îmbinări pentru montare în mortar

Schlüter®-DILEX-EMP

Schlüter® -DILEX-EMP

Schlüter® -DILEX-EMP este o îmbinare de dilatare din oțel inoxidabil pentru șape. Mișcările orizontale sunt absorbite de partea elastică plasată în interior. 
continuare


Schlüter®-DILEX-EZ 70

Schlüter® -DILEX-EZ 70

Schlüter® -DILEX-EZ 70 este o îmbinare de dilatare pentru șape, constând dintr-o parte din PVC rigid și dintr-o parte din PVC moale. Segmentele pot fi îndepărtate în funcție de grosimea șapei. 
continuare


Schlüter®-DILEX-MOP

Schlüter ® -DILEX-MOP

Schlüter ® -DILEX-MOP este o îmbinare de dilatare pentru șape cu o secțiune laterală zimțată, realizată din PVC rigid reciclat și cu o parte expandabilă din PVC moale. 
continuare


Schlüter®-DILEX-MP

Schlüter ® -DILEX-MP

Schlüter®-DILEX-MP este o îmbinare de dilatare pentru șape, având o structură din PVC rigid reciclat și o parte dilatativă CPE moale; Este echipat cu extensii. 
continuare
Articulații de expansiune

Amestecul de dilatare afectează doar grosimea acoperirii ceramice; funcția sa constă în subdivizarea plăcilor extinse în câmpuri mai mici, aproximativ în formă de pătrate, pentru a limita eforturile mecanice legate, de exemplu, de fluctuațiile de temperatură.

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter® -DILEX-KS / -KSA / -EKSB

Schlüter® -DILEX-KS este o îmbinare de dilatare din aluminiu sau din oțel inoxidabil, potrivită și pentru protejarea marginilor plăcilor, care constau din aripioare laterale de fixare și o piesă de expansiune de cauciuc înlocuibilă. Schlüter® -DILEX-KSA este un profil de închidere care protejează marginile plăcilor și este utilizat în vecinătatea elementelor fixe, cum ar fi corpurile de iluminat. Aripa de fixare, disponibilă din aluminiu și oțel, este îmbinată cu o parte dilatantă din cauciuc moale. Schlüter® -DILEX-EKSB este o îmbinare de dilatare din oțel potrivită pentru protejarea marginilor plăcilor sau a altor materiale de acoperire deosebit de subțiri. Acesta este compus din aripi laterale de fixare și o parte dilatantă din cauciuc sintetic. 
continuare


Schlüter®-DILEX-AKWS

Schlüter® -DILEX-AKWS

Schlüter® -DILEX-AKWS este o îmbinare de dilatare cu aripioare de fixare din aluminiu și o componentă de expansiune din PVC moale. 
continuare


Schlüter®-DILEX-EDP

Schlüter® -DILEX-EDP

Schlüter® -DILEX-EDP este o îmbinare de dilatare din oțel inoxidabil, alcătuită din două părți conectate telescopic între ele, capabile să absoarbă mișcările orizontale. 
continuare


Schlüter®-DILEX-BWB

Schlüter ® -DILEX-BWB

Schlüter ® -DILEX-BWB este o îmbinare de dilatare formată dintr-o parte din PVC rigid regenerat și un vârf lat de 10 mm în soft CPE. 
continuare


Schlüter®-DILEX-BWS

Schlüter® -DILEX-BWS

Schlüter® -DILEX-BWS este o îmbinare de dilatare formată dintr-o parte din PVC rigid regenerat și un vârf lat de 5 mm în CPE moale. 
continuare


Schlüter®-DILEX-EZ 6/9

Schlüter® -DILEX-EZ 6/9

Schlüter ® -DILEX-EZ 6 și 9 sunt profile decorative. Ele acționează de asemenea ca îmbinări de dilatare în acoperiri de piatră și faianță. 
continuare
Articulații perimetrice

Racordurile perimetrice sunt îmbinări de dilatație care delimitează șapa împotriva plăcii și împotriva componentelor verticale din interiorul șapei, cum ar fi stâlpi și coloane. Reduce transmisia de sunete și absorb mișcările de expansiune ale structurii podelei. Îmbinările perimetrice nu trebuie etanșate bine ca poduri acustice, iar în podea pot apărea solicitări.

Un tip particular de îmbinare perimetrală este așa-numita cochilie care permite, cu forma sa rotunjită, o curățare ușoară a legăturii dintre podea și perete și colțurile interioare.

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA /-AHK-TS

Schlüter® -DILEX-AHK / -AHKA / -AHK-TS

Schlüter® -DILEX-AHK este un profil de legătură din aluminiu rotunjit, adecvat pentru conectarea podelei la placări, la blaturi și la rafturile tilabile. Disponibil în diferite finisaje anodizate. 
continuare


Schlüter®-DILEX-EK/-RF

Schlüter® -DILEX-EK / -RF

Schlüter® -DILEX-EK și -RF sunt îmbinări perimetrale din plastic, cu o parte rigidă și moale conectată telescopic unul către celălalt, care nu necesită întreținere și care leagă perfect podeaua de placa de acoperire sau plita. 
continuare


Schlüter®-DILEX-EKE/-EF

Schlüter®-DILEX-EKE / -EF

Schlüter® -DILEX-EKE e-EF este o îmbinare flexibilă de dilatare perimetrală, realizată din plastic dintr-o singură bucată, potrivită pentru ambele colțuri interioare ale pereților și pentru îmbinarea podelelor și pereților. 
continuare


Schlüter®-DILEX-HK

Schlüter® -DILEX-HK

Schlüter® -DILEX-HK este un profil de îmbinare din o parte din PVC rigid regenerat și o carcasă din plastic moale rotund, potrivită pentru conectarea podelei la acoperire. Profilul are un spațiu prevăzut pentru a introduce și a acoperi partea tăiată a plăcilor de pavaj. Îmbinarea este în măsură să îndeplinească cerințele speciale de igienă și de curățare necesare, de exemplu, în industria alimentară sau în bucătăriile profesionale. 
continuare


Schlüter®-DILEX-HKW

Schlüter® -DILEX-HKW

Schlüter®-DILEX-HKW este un profil de legătură rotunjit, realizat din material plastic, adecvat pentru conectarea acoperirilor și a pardoselilor supuse unei expansiuni reduse și având aceeași grosime. 
continuare


Schlüter®-DILEX-HKU

Schlüter® -DILEX-HKU

Schlüter® -DILEX-HKU este un profil al racordurilor din inox realizate în întregime din oțel inoxidabil, adecvate pentru conectarea într-un mod igienic, funcțional și estetic a pardoselilor și pereților sau a colțurilor interioare ale pereților. Datorită aripii de fixare orientate spre interior, profilul poate fi adaptat în mod liber la straturi de grosimi diferite, începând cu înălțimea de 6 mm. 
continuare


Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS / -EHK

Schlüter® -DILEX-HKS este un profil de legătură compus dintr-o parte rotunjită din oțel inoxidabil și o parte flexibilă, adecvată pentru conectarea podelelor și pereților supuși extinderii. 
Schlüter®-DILEX-EHK este un profil de legătură din oțel inoxidabil rotund, adecvat pentru conectarea acoperirilor cu expansiune redusă și pentru îmbinarea podelelor și pereților cu aceeași grosime. 
continuare
Racorduri de îmbinare

Articulațiile de îmbinare și de dilatare separă șapa și podeaua de elementele de construcție, cum ar fi ferestrele, ramele de ferestre, cadrele și ramele ușii.

Schlüter®-DILEX-BWA

Schlüter®-DILEX-BWA

Schlüter® -DILEX-BWA este o îmbinare din plastic adecvată pentru îmbinarea unei acoperiri de uși și ferestre sau a unui alt strat existent. 
continuare


Schlüter®-DILEX-AS

Schlüter® -DILEX-AS

Schlüter® -DILEX-AS este o îmbinare flexibilă din plastic, potrivită pentru îmbinarea cabinei de duș, a căzilor de baie, a chiuvetelor, a ușilor și a ferestrelor. 
continuare