Membrane de separare

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Schlüter-Systems a inventat folia de separare pentru acoperirile ceramice. Începând cu anul 1987, folia Schlüter®-DITRA 25 împiedică deteriorarea suprafeței de pardoseală din cauza tensiunilor care decurg din substrat.
Schlüter®-DITRA-DRAIN este primul și singurul sistem capilar de drenaj pasiv care permite așezarea sigură a plăcilor și plăcilor de mari dimensiuni, chiar și în aer liber, prin ventilarea întregii suprafețe sub stratul de acoperire.


Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25 este o folie din polietilenă acoperită pe spate cu o țesătură. Ea separă cele două suprafețe (gresie și beton) care funcționează diferit din punct de vedere fizic și mecanic, răspunzând diferit la acțiunile externe de îngheț/dezgheț. Vara gresia se dilată mai mult iar între cele două suprafețe apar micro-mișcări care în timp (cam 3 ani) generează crăpaturi.
Arhitectura foliei permite preluarea efectelor înghețului și a evaporării. Pentru a fi acoperit cu piatră ceramică sau naturală, Schlüter®-DITRA 25 acționează ca un strat de impermeabilizare, separare și presiune de vapori. Ea nu transmite fisurile din placa de beton spre stratul de finisaj!
continuare


Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA-DRAIN

Schlüter®-DITRA-DRAIN este o folie din polietilenă care are o structură de relief acoperită în partea superioară de o țesătură permeabilă. Pe partea inferioară are niște pătrate mici realizate astfel încât să garanteze ancorarea adezivului. Canalele de drenaj capilare pasive eficiente acționează de asemenea ca un separator între substrat și podele din ceramică, făcându-l potrivit pentru o varietate de aplicații.
continuare