Profile de separare și trecere

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Profile de protecție

Profiluri de protecție a marginilor și profiluri de conectare

Profilul Schlüter® -SCHIENE permite o protecție optimă a marginilor acoperirilor ceramice. Geometria sa brevetată susține în mod sigur sarcini și forțe de impact prin descărcarea lor în substrat, protejând astfel plăcile de rupere.

Dacă, pe lângă protecția marginilor, este necesar să se poziționeze nivelurile adiacente, Schlüter® -RENO poate fi utilizat pentru a crea un acces securizat, evitând astfel riscul de declanșare. Prin eliminarea barierelor arhitecturale, accesul la persoanele cu dizabilități și persoanele în vârstă este facilitat.


Schlüter®-SCHIENE

Schlüter ® - STAINS

Schlüter® -SCHIENE este un profil special adecvat pentru protejarea marginilor exterioare ale plăcilor de țiglă, care pot fi utilizate și pentru alte aplicații și pentru alte tipuri de materiale de acoperire. Distanțierul creează un spațiu definit pentru evadarea dintre profil și placă. Schlüter® -SCHIENE-E nu are un distanțier. 
continuareSchlüter®-SCHIENE-V

Schlüter ® -SCHIENE-V

Schlüter® -SCHIENE-V este un profil care protejează marginile panourilor din lemn sau ale altor materiale rigide. 
continuareSchlüter®-SCHIENE-BASIC

Schlüter® -SCHIENE-BASIC

Schlüter® -SOAL-BASIC este un profil care protejează marginile plăcilor și vă permite să separați două tipuri diferite de pardoseli. 
continuareSchlüter®-RENO-TK

Schlüter ® -RENO-TK

Schlüter® -RENO-TK este un profil adecvat pentru conectarea unei podele de gresie la o suprafață adiacentă de grosime mai mică în covoare sau alte materiale. 
continuareSchlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V

Schlüter® -RENO-V este un profil cu o aripă articulată articulată pentru a îmbina pardoselile de diferite grosimi fără a crea diferențe de nivel. Distanțierul creează un spațiu definit pentru evadarea dintre profil și placă. 
continuareSchlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter® -RENO-U / -RAMP / -RAMP-K

Schlüter® -RENO-U este un profil potrivit pentru îmbinarea podelelor cu diferite grosimi. Schlüter® -RENO-RAMP / -RAMP-K este un profil care permite conectarea pardoselilor de tigla, supuse unor solicitări mari, cu acoperiri adiacente, dar cu grosime mai mică. Distanțierul creează un spațiu definit pentru evadarea dintre profil și placă. 
continuareSchlüter®-RENO-T

Schlüter ® -RENO-T

Schlüter® -RENO-T este un profil care se introduce atunci când instalarea este finalizată între frații adiacenți de același nivel. 
continuareSchlüter®-DECO

Schlüter ® -DECO

Schlüter ® -DECO este un profil lateral vizibil de 6 mm pentru realizarea fâșiilor decorative în suprafața plăcilor. Schlüter®-DECO-M și -MC pot fi de asemenea utilizate ca profile de închidere, în special ca o închidere de vârf "lambriuri". Schlüter ®-DECO din aluminiu, alama sau oțel poate fi așezat și pe podea. 
continuareSchlüter®-TERRAZZO

Schlüter® -TERRAZZO

Schlüter® -TERRAZZO este un profil decorativ de alamă, adecvat pentru utilizarea în podele "Veneziana". 
continuareSchlüter®-WINKEL

Schlüter ® -WINKEL

Schlüter®-WINKEL este un profil de colț pentru diferite utilizări. 
continuareSchlüter®-SHOWERPROFILE-S / -R

Schlüter ® -SHOWERPROFILE-S / -R

Schlüter® -SHOWERPROFILE-S este un profil în formă de pană, cu o suprafață vizibilă din oțel inoxidabil și este adecvat ca un profil decorativ de închidere în dușuri la nivelul podelei cu un gradient de 2%. Pe partea din spate, profilul are o țesătură nețesută, care îi permite să fie ancorată la adeziv. Partea care acționează ca un suport este realizată din PVC rigid și făcută în formă de U în diferite înălțimi. Profilul de pană poate fi tăiat la dimensiuni pentru a acoperi perfect zona de la cel mai mic la cel mai înalt punct și poate fi utilizat atât în ​​partea dreaptă, cât și în partea stângă, în zonele laterale. 
continuareSchlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter ® -SHOWERPROFILE-WS / -WSK

Schlüter® -SHOWERPROFILE-WS este un profil compus din două elemente. Acesta acționează ca o dig de scurgere în zona de intrare a unui duș la nivel de podea. Profilul din aluminiu anodizat este ancorat în adeziv. Există două tipuri diferite de buze de tip breakwater. 
Schlüter® -SHOWERPROFILE-WSK este un profil compus din două elemente. Acționează ca o "diguri" în zona de intrare a unui duș cu nivel de podea. Profilul este lipit pe țiglă după terminare și, prin urmare, poate fi instalat și pe dușuri existente. Există două tipuri diferite de buze de tip breakwater. 
continuareSchlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG este un profil pentru a crea o îmbinare decorativă cu efect de "umbra" de 12 mm, pe o suprafață de tigla. Profilul poate fi de asemenea utilizat ca ghidaj și fixare pentru introducerea elementelor de sticlă în podea sau în placare. 
continuareNu există produse conform criteriilor selectate.