Profile decorative

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Profile decorative de închidere

Profilele seriei Schlüter ® -JOLLY, -RONDEC si -QUADEC au fost concepute ca finisaje si protectii ale placilor folosite ca placari sau ca plinte. Datorită gamei largi de culori și materiale, nu există limite ale posibilităților de utilizare a acestor produse; în combinație cu benzile Schlüter®-DESIGNLINE și -QUADEC-FS este posibilă și obținerea de soluții creative.

 


Schlüter®-TRENDLINE

Schlüter® -TRENDLINE

O nouă modalitate de a experimenta profilul Schlüter Profiles în conformitate cu tendințele ceramice 
continuare


Schlüter®-FINEC

Schlüter ® -FINEC

Schlüter® -FINEC este un profil de protecție (din oțel inoxidabil sau din aluminiu anodizat) pentru marginile exterioare ale mozaicurilor ceramice sau din sticlă, plăcilor de gips-carton sau a spatulelor. Partea vizibilă a profilului protejează marginea de deteriorarea mecanică, formând un finisaj elegant și subțire. 
continuare


Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC este un profil de închidere din oțel inoxidabil cu funcție de protecție la colț, adecvat pentru protejarea colțurilor plăcilor de țiglă. 
continuare


Schlüter®-RONDEC

Schlüter ® -RONDEC

Schlüter-RONDEC este un profil decorativ rotund pentru acoperirea plăcilor, care poate fi de asemenea utilizat pentru finisarea plăcilor de pliere. 
continuare


Schlüter®-JOLLY

Schlüter ® -JOLLY

Schlüter®-JOLLY sunt profile decorative din metal pentru acoperirea plăcilor, care pot fi utilizate și pentru finisarea plăcilor de bordură și pentru protecția marginilor. Distanțierul creează un spațiu definit pentru evadarea dintre profil și placă. 
continuare


Schlüter®-DECO

Schlüter ® -DECO

Schlüter ® -DECO este un profil lateral vizibil de 6 mm pentru realizarea fâșiilor decorative în suprafața plăcilor. Schlüter®-DECO-M și -MC pot fi de asemenea utilizate ca profile de închidere, în special ca o închidere de vârf "lambriuri". Schlüter ®-DECO din aluminiu, alama sau oțel poate fi așezat și pe podea. 
continuare


Schlüter®-DESIGNBASE-SL

Schlüter® -DESIGNBASE-SL

Schlüter® -DESIGNBASE-SL este un profil din aluminiu anodizat sau din aluminiu colorat pentru a crea o plăcuță elegantă de pliere. Profilul este fixat cu lipici pe perete. 
continuare


Schlüter®-DESIGNBASE-CQ

Schlüter® -DESIGNBASE-CQ

Schlüter ® -DESIGNBASE-CQ este un profil, disponibil în aluminiu acoperit cu pulbere de înaltă calitate sau din aluminiu anodizat, pentru a crea o plăcuță elegantă și funcțională.Canalele integrate în profilul de fixare din PVC reglabil în înălțime pot fi utilizate pentru intrarea ascunsă a cablului. 
continuare


Schlüter®-INDEC

Schlüter ® -INDEC

Schlüter® -INDEC este un profil de închidere din aluminiu anodizat pentru colțurile exterioare ale pereților din faianță și de închidere. Profilul creează efectul vizual al evadării "umbrite". 
continuare


Schlüter®-DIADEC

Schlüter ® -DIADEC

Schlüter ® -DIADEC este un profil de închidere din aluminiu anodizat pentru colțurile exterioare ale zidurilor cu gresie și de închidere. Profilul creează efectul vizual la "Diamond", la 45 °.Prin distanțier se creează o evacuare precisă între profil și placă.Profilul este disponibil cu sau fără fixare. 
continuare


Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS

Schlüter®-QUADEC-FS este un profil dublu cu funcție ornamentală, realizat în așa fel încât să poată introduce cercuri sau benzi decorative în ceramică. 
continuare


Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG este un profil pentru a crea o îmbinare decorativă cu efect de "umbra" de 12 mm, pe o suprafață de tigla. Profilul poate fi de asemenea utilizat ca ghidaj și fixare pentru introducerea elementelor de sticlă în podea sau în placare. 
continuare


Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter ® -DESIGNLINE

Schlüter ® -DESIGNLINE este o bandă decorativă pentru acoperirea plăcilor. Seria acestor benzi este combinată cu cea a profilelor Schlüter® -RONDEC / -QUADEC. 
continuare


Schlüter®-RONDEC-DB

Schlüter ® -RONDEC-DB

Schlüter® -RONDEC-DB este un profil decorativ de închidere decorativ pentru placi și plinte. 
continuare


Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter® -RONDEC-STEP / -STEP-CT

Schlüter-RONDEC-STEP este un profil de închidere adecvat pentru blaturi și scări din plăci ceramice. Schlüter-RONDEC-STEP-CT este un profil de închidere unghiular adecvat pentru mese de lucru din bucătării și magazine care au o acoperire ceramică. În spațiul profilului care rămâne gol, poate fi fixat același strat utilizat în partea superioară sau pot fi utilizate alte elemente decorative. 
continuare


Schlüter®-SCHIENE-STEP/-STEP-EB

Schlüter® -SCHIENE-STEP / -STEP-EB

Schlüter® -SCHIENE-STEP este un profil cu distanțier pentru închiderea meselor de lucru pentru bucătării sau blaturi, acoperit cu ceramică. 
continuare


Schlüter®-ECK-E

Schlüter® -ECK-E

Schlüter® -ECK-E este un profil unghiular special din oțel inoxidabil, adecvat în special pentru protejarea colțurilor plăcilor de țiglă. Ambele aripioare perforate sunt acoperite de țiglă. 
continuare


Schlüter®-ECK-K /-KHK /-KI

Schlüter® -ECK-K / -KHK / -KI

Schlüter® -ECK-K este un profil unghiular special din oțel inoxidabil, adecvat în special pentru protejarea marginilor exterioare ale plăcilor de țiglă, care urmează să fie aplicate după instalare. 
continuare