Balcoane și Terase

Plăcile sunt acoperirea ideală pentru balcoane si terase pentru că sunt ușor de curățat și sunt robuste. Ansamblurile inteligente de acoperire ale Schlüter-Systems permit placări permanente în zonele exterioare. Vă oferim totul pentru construcția de balcoane de la A la Z. Fie că doriți să vă renovați terasa, fie că vă pregătiți  un nou loc la soare.


De la hidroizolații lipite la profile de margine și jgheaburi, soluțiile integrate de sistem oferite de Schlüter-Systems reprezintă o potrivire perfectă pentru proiectele noi de construcție și renovare. Placările de piatră naturală, șapele le efectuați în siguranță cu Schlüter-Systems


Formatele mari sunt la modă! Dezvoltatorii și arhitecții, urmărind noua tendință în design-ul interior și exterior, solicită din ce în ce mai mult acoperirea suprafețelor cu plăci ceramice in formate care depășesc dimensiunile convenționale de 30 x 30 cm sau 40 x 40 cm. Cu toate acestea, dimensiunile ceramice tot mai mari se traduc, de asemenea, într-un număr mai mic de îmbinări și cerințe de calitate superioară pentru placările ceramice fără deformări sau tensiuni care sa ducă în final la crăparea suprafețelor ceramice.Schlüter-Systems oferă produse de sistem pentru acoperirea fără deteriorări.



Problemele cele mai des întâlnite - apariția fisurilor
Cauza apariției fisurilor este lipsa unui sistem care să protejeze plăcile de factorii externi cum ar fi apa, înghețul, dezghețul sau expunerea la soare.

De ce apar fisurile?
Plăcile ceramice de pe terase sunt montate direct peste o șapă folosind un adeziv corespunzător. Datorită factorilor naturali externi, plăcile ceramice incep să se fisureze pe la rosturi sau chiar prin mijlocul plăcilor. Acest lucru se întâmplă deoarece în structura stratului suport (șapa) se acumulează apă provenită de la ploi, zăpadă, sau chiar umiditatea aerului. Apa odată ajunsă in substrat va tensiona peste limita stratului suport, iar acest lucru va genera crăparea finisajului.

Soluția
Crearea celei mai bune separări și hidroizolări a teraselor printr-o soluție GARANTATĂ!



Noi vă oferim produse care vă garantează durabilitatea balcoanelor și teraselor!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Membrane de hidroizolare și separare

<Membrane de separare>

Schlüter-Systems a inventat separarea pentru acoperiri ceramice. 
Din 1987, folia DITRA 25 împiedică deteriorarea unei suprafețe ceramice din cauza tensiunilor care decurg din substrat.

Schlüter®-DITRA-DRAIN este primul și singurul sistem capilar de drenaj pasiv care permite așezarea sigură a plăcilor clasice și a plăcilor de mari dimensiuni, chiar și în aer liber, prin ventilarea întregii suprafețe sub stratul de acoperire.
 
continuare


Profile picurătoare pentru margini de balcoane și terase

Profile pentru margini de balcoane si terase

Marginile balcoanelor și teraselor sunt expuse constant intemperiilor. Profilurile de margine Schlüter®-BARA protejează eficient aceste zone și oferă o protecție sigură. Profilele corespunzătoare pot fi montate în doar câțiva pași cu sistemele de jgheaburi Schlüter® -BARIN. 
continuare


Sisteme de evacuare pentru terase

Sisteme de evacuare

Sistemele de drenaj Schlüter-Systems vă permit să scurgeți eficient apa de ploaie sau să curățați balcoanele și terasele prin canale de scurgere, sisteme de jgheaburi sau prin parapete.
continuare


Sisteme de drenaj pentru terase

Sisteme de drenaj

Schlüter®-DITRA-DRAIN, primul și singurul sistem de drenaj de separare pasivă sau Schlüter® -TROBA, teaca clasică de drenare pentru pietriș; Schlüter-Systems vă oferă sistemul de drenaj potrivit pentru orice tip de plăci ceramice sau piatră naturală montate în exterior.
continuare


Profile de dilatare

Balcoane si terase - extensii si immbinari structurale

Cu profilele seriei Schlüter® -DILEX vă oferim soluții funcționale care nu necesită întreținere pentru toate îmbinările balcoanelor și teraselor. Profilele sunt rezistente la agenții atmosferici și schimbările de temperatură.
continuare

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
  • Schlüter®-BARA-RTKE / -RTKEG

    Schlüter®-BARA-RTKE / -RTKEG

    Schlüter®-BARA-RTKE este un profil picurator cu muchii de scurgere a apei de pe terase.
  • Schlüter®-BARA-RTP

    Schlüter®-BARA-RTP

    Schlüter®-BARA-RTP este un profil folosit la atașarea sistemului de jgheaburi Schlüter® -BARIN, care va fi montat pe marginile expuse ale structurilor existente de balcon și terasă.
  • Schlüter®-BARA-RW

    Schlüter®-BARA-RW

    Schlüter® -BARA-RW este un profil picurator din oțel inoxidabil sau din aluminiu acoperit cu culoare pentru finisarea marginilor la balcoane și terase.
  • Schlüter®-BARA-RWL

    Schlüter®-BARA-RWL

    Schlüter® -BARA-RWL este un profil de picurator cu orificii de drenaj, realizat din aluminiu vopsit in camp electrostatic.
  • Schlüter® -BARIN

    Schlüter® -BARIN

    Schlüter® -BARIN este un sistem de jgheaburi pentru balcoane și terase. Sunt disponibile toate accesoriile necesare (de exemplu șuruburile de montare, colțurile interioare și exterioare, conectorii...
  • Schlüter ® -TROBA-STELZ-DR

    Schlüter ® -TROBA-STELZ-DR

    Schlüter® -TROBA-STELZ-DR sunt inele de cofraj pentru mortar cu strat subțire pe Schlüter® -TROBA-PLUS. După instalarea mortarului de pat subțire, inelele pot rămâne fie la locul lor, fie pot fi în...
  • Schlüter®-BARA-ESOT

    Schlüter®-BARA-ESOT

    Schlüter® -BARA-ESOT este un profil de susținere din oțel inoxidabil, care este utilizat în aplicații în care nu există substrat pentru rulmenți.
  • Schluter®-DITRA-HEAT E

    Schluter®-DITRA-HEAT E

    Schlüter®-DITRA-HEAT E este o membrană din polietilenă proiectată pentru atașarea cablurilor de încălzire electrică pentru încălzirea in pardoseală. Ea este totodată și un subs...
  • Schlüter®-KERDI-DRAIN

    Schlüter®-KERDI-DRAIN

    Schlüter® -KERDI-DRAIN este un sistem de drenare a podelei pentru instalarea cu Schlüter® -KERDI sau alte membrane impermeabile lipite.
  • Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E

    Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E

    Schlüter® -KERDI-DRAIN-SP-E este un canal din oțel inoxidabil pentru balustriile și terasele care sunt închise de un parapet.
  • Schlüter ® -TROBA

    Schlüter ® -TROBA

    Schlüter® -TROBA este un strat de separare și drenaj pentru utilizarea deasupra unui strat orizontal de impermeabilizare și sub un strat de șapă sau pietriș.
  • Schlüter® -TROBA-PLUS / -G

    Schlüter® -TROBA-PLUS / -G

    Schlüter® -TROBA-PLUS-G este un sistem durabil și fiabil de drenare subterană care împiedică posibilitatea acțiunii capilare.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă