Schlüter-BEKOTEC-THERM

Bekotec-term-imagine

Schlüter-BEKOTEC-THERM este un sistem sigur pentru încălzirea în pardoseală cu grosime redusă, în condiții de siguranță și confort maxime. În sistemul de încălzire în pardoseală combinăm tehnologie de comandă și control. Obținem astfel un sistem de încălzire în pardoseală cu eficiență energetică ridicată, cu reacție rapidă cu temperaturi de funcționare în circuit scăzute.

Schlüter-BEKOTEC este compus dintr-o placă de polistiren cu arhitectura specifica sistemelor Schlueter, fiind instalat direct pe un substrat.
Nuturile plăcii de pardoseală sunt distanțate astfel încât țevile de încălzire Schlueter să poată fi instalate la intervale regulate pentru a se potrivi cu cerințele camerei; nuturile sunt asezate la intervale de 75 mm. Mortarul pentru șapă acoperă nuturile și țevile de încălzire cu minimum 8 mm și maximum 25 mm cu cel puțin 32 mm între nuturi.


Sistemul Schlüter-BEKOTEC-THERM dispune de componentele electronice de control Schlueter, care sunt disponibile și în rețelele wireless. Structura modulară a întregii tehnologii de control Schlueter permite o instalare și o operare simplă.

Pe lângă plăcile ceramice și piatra naturală, pot fi utilizate și alte acoperiri cum ar fi parchetul, laminatele și covorul.

Cu Schlüter-BEKOTEC-THERM obținem un echilibru între cerințele variate privind podelele încălzite. Sistemul modular permite coordonarea și instalarea simplă si eficientă pentru diverse cerințe constructive.