Certificate de testare

Certificatele de testare

Certificatele noastre de testare sunt expuse pe această pagină. Pentru mai multe informații despre certificatele de testare pentru produsele Schlüter-BEKOTEC-THERM sau alte produse Schlüter, vă rugăm să contactați  departamentul nostru  tehnic.

Sistem modular complet

Imagine certificat

Program de certificare pentru sistemele radiante de încălzire prin pardoseală 

Schlüter-BEKOTEC-THERM este un sistem de încălzire prin pardoseală radiant certificat, monitorizat extern de către Asociația HLK (Încălzire-Aer condiționat) din Universitatea Stuttgart din Germania. 
Ca parte a programului de certificare, avem dreptul să folosim simbolul de certificare DIN (German Industrial Standard) cu numărul de înregistrare 7F165.

VIZUALIZAȚI CERTIFICATUL DE TESTARE

Testarea tehnologiei termice 

Încercarea tehnologiei termice conform DIN EN-1264, reg. nr. HB03 P094 și HB03 P094, efectuate de laboratorul de încercări certificat independent, acreditat și certificat DIN CERTCO, Asociația de cercetare HLK (Încălzire-ventilație-aer condiționat) a Universității Stuttgart. 

Încercarea de încărcare conform DIN 1055 

Încercarea de încărcare și confirmarea proprietăților de distribuție a sarcinii specificate în DIN 1055 în raportul de încercare A1152 / 97. Acest test a fost realizat de către laboratorul independent acreditat DIN EN 45001 al Asociației pentru Cercetare și Testare Materiale în Construcții din Augsburg, Germania.

VIZUALIZAȚI CERTIFICATUL DE TESTARE

Confirmarea proprietăților practice ale întregului sistem, inclusiv echipa independentă iff-expert pentru construcția și tehnologia podelei din Koblenz, Germania.

VIZUALIZAȚI CERTIFICATUL DE TESTARE


Țevi de încălzire

Imagine certificat

Program de certificare conform DIN 4726 

Schlüter-BEKOTEC-THERM-HR este certificat și monitorizat extern sub numărul de înregistrare 3V270 PE-RT. Program de certificare conform DIN 4726, Sisteme de țevi din materiale sintetice pentru sisteme de încălzire cu apă caldă și racordare la radiatoare.

Certificat de testare

Țevi de încălzire impermeabile la oxigen 

Testarea în conformitate cu DIN 4726/4729, Țevi de încălzire impermeabile cu oxigen

Producție monitorizată 

Producția monitorizată conform DIN 8074/8075

Monitorizare și testare continuă 

Monitorizarea continuă și testarea țevilor de încălzire de către Süddeutsche Kunststoffzentrum (Centrul de plastic din sudul Germaniei), Würzburg. Cod de înregistrare: PE-RT SKZ A 240

Racordul radiatorului cu solicitări la temperaturi ridicate 

KIWA / KOMO K11423 / 01, K14281 / 01, K14281 / 02 
Țeava noastră PE-RT a fost testată în conformitate cu BRL 5607 acreditată de UE și este aprobată pentru utilizare în conexiunile radiatorului cu solicitări la temperaturi ridicate

Imagine certificat2

Asociația Germană pentru Pardoselile Încălzite Radiant 

Compania membră, Asociația Germană pentru Podele Încălzite Radiant