Tehnologie de control

Schlüter-BEKOTEC-THERM 

Tehnologie de control 

Tehnologia de comandă Schlüter permite controlul individual al setărilor pentru temperatura camerei. 
Sistemul modular flexibil poate fi adaptat la toate modelele de construcție și cerințele individuale ale utilizatorilor. În combinație cu opțiunile de control de înaltă calitate ale Schlüter-BEKOTEC-THERM, locuinta dvs va avea o temperatuara uniforma in cel mai scurt timp. Comenzile sunt disponibile în 24 V cu transformator integrat, 230 V sau fără fir. Conexiunile de conectare și de prindere pentru conexiuni de cabluri și module sunt colorate pentru o instalare ușoară.

Componente ale tehnologiei de control

(content 01)

Termostatele de interior ER 
Există trei modele diferite: "Control", "Comfort" sau "Standard", termostatele interioare fiind concepute pentru a seta temperatura camerei într-un interval cuprins între 10 și 28 ° C. 

ER / C termostat interior "Control" 

Termostatul interior "Control" este echipat cu un ceas digital și poate fi folosit pentru a programa setările de temperatură. O reducere variabilă a temperaturii de la 2 până la 6 ° C este integrată. 

Termostat interior ER / K "Confort" 
Termostatul interior "Comfort" este echipat cu un mecanism de reducere a temperaturii variabil de la 2 până la 6 ° C. Un comutator de selectare poate fi setat pe ON, OFF sau AUTOMATIC; un LED indică selecția. Controlul automat al timpului poate fi setat prin intermediul termostatului intern "Control" care acționează ca un ceas pilot sau printr-un ceas digital la modulul de comandă. 

Termostatul ER / S "Standard" 
Termostatul interior "Standard" este presetat pentru controlul temperaturii incepand de la  4 ° C. Controlul automat al timpului poate fi setat prin intermediul termostatului intern "Control" care acționează ca un ceas pilot sau printr-un ceas digital. 

Termostat ER / KKH, pentru "răcire / încălzire comodă" 
Termostatul "Comfort răcire / încălzire" poate fi inversat de extensia modulului de comandă ESME / KH și, prin urmare, este capabil să regleze temperatura camerei pentru răcire / încălzire. Modurile de operare de răcire (simbolul "Ice crystal") și reducerea temperaturii (simbolul "Moon") sunt afișate cu indicatoare LED separate. 
Unitatea este echipată cu o setare variabilă de reducere a temperaturii de la 2 la 6 ° C. Ceasul digital ESME poate fi instalat în modulul de comandă pentru controlul automat al temporizării.


(content 02)

Modul de control ESM 
Modulul de comandă Schlüter este comutatorul între termostatele interioare și servomotoare. Pot fi conectate până la șase termostate interioare cu 1-4 actuatoare. Numărul total de servomotoare conectate este limitat la maximum 14 (13 pentru funcționarea fără fir). Extensiile modulului de control pot fi conectate. 


(content 03)

Elementele de acționare ESA 
Servomotorul controlează un circuit de încălzire. Acestea sunt echipate cu o funcție optică și un sistem de reglare a supapei. Ele sunt ușor de instalat prin conectare.


(content 04)

Expansiunea actuatorului ESME / SA 
Cu extinderea ESME / SA, mai mult de patru circuite de încălzire monitorizate de actuatoare pot controla una sau două încăperi mari. Extensia permite 1 până la 8 actuatoare suplimentare pentru o cameră sau 1 până la 4 actuatoare suplimentare pentru două încăperi. Numărul total de servomotoare conectate este limitat la maximum 14 (13 pentru funcționarea fără fir).


(continutul 05)

Expansiunea termostatului interior ESME / R 
Cu expansiune ESME / R, două termostate interioare suplimentare cu 1 până la 4 actuatoare. Numărul total de servomotoare conectate este limitat la maximum 14.


(Continut 06)

ESME / KH-expansiune de răcire / încălzire 
Extensia ESME / KH poate comuta la termostatele ER / KKH conectate la modulul de comandă (24 V) de la răcire la încălzire și invers.  Modurile de funcționare (răcire, încălzire sau modul automat) sunt afișate de indicatoarele LED.


(continut 06)

ESME / P extinderea controlului pompei 
Cu ajutorul expansiunii ESME / P, pompa poate fi controlată energetic în funcție de cerere. Dispozitivul are, de asemenea, o setare pentru fluxul offset întârziat.


(content 07)

ESME / T timer / expansiune ceas digital 
Extinderea ESME / T este un ceas digital pentru controlul timpului a două zone diferite de încălzire cu faze separate de reducere a căldurii. Este potrivit pentru programarea zilnică sau săptămânală.