Balcoane și Terase

Plăcile sunt acoperirea ideală pentru balcoane si terase pentru că sunt ușor de curățat și sunt robuste. Ansamblurile inteligente de acoperire ale Schlüter-Systems permit placări permanente în zonele exterioare. Vă oferim totul pentru construcția de balcoane de la A la Z. Fie că doriți să vă renovați terasa, fie că vă pregătiți  un nou loc la soare.


De la hidroizolații lipite la profile de margine și jgheaburi, soluțiile integrate de sistem oferite de Schlüter-Systems reprezintă o potrivire perfectă pentru proiectele noi de construcție și renovare. Placările de piatră naturală, șapele le efectuați în siguranță cu Schlüter-Systems


Formatele mari sunt la modă! Dezvoltatorii și arhitecții, urmărind noua tendință în design-ul interior și exterior, solicită din ce în ce mai mult acoperirea suprafețelor cu plăci ceramice in formate care depășesc dimensiunile convenționale de 30 x 30 cm sau 40 x 40 cm. Cu toate acestea, dimensiunile ceramice tot mai mari se traduc, de asemenea, într-un număr mai mic de îmbinări și cerințe de calitate superioară pentru placările ceramice fără deformări sau tensiuni care sa ducă în final la crăparea suprafețelor ceramice.Schlüter-Systems oferă produse de sistem pentru acoperirea fără deteriorări.Problemele cele mai des întâlnite - apariția fisurilor
Cauza apariției fisurilor este lipsa unui sistem care să protejeze plăcile de factorii externi cum ar fi apa, înghețul, dezghețul sau expunerea la soare.

De ce apar fisurile?
Plăcile ceramice de pe terase sunt montate direct peste o șapă folosind un adeziv corespunzător. Datorită factorilor naturali externi, plăcile ceramice incep să se fisureze pe la rosturi sau chiar prin mijlocul plăcilor. Acest lucru se întâmplă deoarece în structura stratului suport (șapa) se acumulează apă provenită de la ploi, zăpadă, sau chiar umiditatea aerului. Apa odată ajunsă in substrat va tensiona peste limita stratului suport, iar acest lucru va genera crăparea finisajului.

Soluția
Crearea celei mai bune separări și hidroizolări a teraselor printr-o soluție GARANTATĂ!Noi vă oferim produse care vă garantează durabilitatea balcoanelor și teraselor!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine

Membrane de hidroizolare și separare

<Membrane de separare>

Schlüter-Systems a inventat separarea pentru acoperiri ceramice. 
Din 1987, folia DITRA 25 împiedică deteriorarea unei suprafețe ceramice din cauza tensiunilor care decurg din substrat.

Schlüter®-DITRA-DRAIN este primul și singurul sistem capilar de drenaj pasiv care permite așezarea sigură a plăcilor clasice și a plăcilor de mari dimensiuni, chiar și în aer liber, prin ventilarea întregii suprafețe sub stratul de acoperire.
 
continuare


Profile picurătoare pentru margini de balcoane și terase

Profile pentru margini de balcoane si terase

Marginile balcoanelor și teraselor sunt expuse constant intemperiilor. Profilurile de margine Schlüter®-BARA protejează eficient aceste zone și oferă o protecție sigură. Profilele corespunzătoare pot fi montate în doar câțiva pași cu sistemele de jgheaburi Schlüter® -BARIN. 
continuare


Sisteme de evacuare pentru terase

Sisteme de evacuare

Sistemele de drenaj Schlüter-Systems vă permit să scurgeți eficient apa de ploaie sau să curățați balcoanele și terasele prin canale de scurgere, sisteme de jgheaburi sau prin parapete.
continuare


Sisteme de drenaj pentru terase

Sisteme de drenaj

Schlüter®-DITRA-DRAIN, primul și singurul sistem de drenaj de separare pasivă sau Schlüter® -TROBA, teaca clasică de drenare pentru pietriș; Schlüter-Systems vă oferă sistemul de drenaj potrivit pentru orice tip de plăci ceramice sau piatră naturală montate în exterior.
continuare


Profile de dilatare

Balcoane si terase - extensii si immbinari structurale

Cu profilele seriei Schlüter® -DILEX vă oferim soluții funcționale care nu necesită întreținere pentru toate îmbinările balcoanelor și teraselor. Profilele sunt rezistente la agenții atmosferici și schimbările de temperatură.
continuare

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă
 • Schlüter®-BARA-RKL / -RKLT

  Schlüter®-BARA-RKL / -RKLT

  Schlüter® -BARA-RKL și Schlüter® -BARA-RKLT sunt profile picuratoare de margine, cu orificii de drenaj . Acestea sunt potrivite în special pentru placările ceramice de format mare, care sunt fie in...
 • Schlüter®-BARA-FAP

  Schlüter®-BARA-FAP

  Schlüter®-BARA-FAP este un profil pentru acoperirea marginilor frontale ale balcoanelor in consola.
 • Schlüter®-BARA-RAK

  Schlüter®-BARA-RAK

  Schlüter®-BARA-RAK este un profil picurator profilat de aluminiu . Este montat pe marginile suprafețelor inclinate finisate -balcoane si terase-pentru a forma atât muchia de margine, cât și muchia...
 • Schlüter®-BARA-R

  Schlüter®-BARA-R

  Schlüter®-BARA-R este un profil de picurator în formă de T din aluminiu colorat pentru perimetrele expuse la balcoane și terase.
 • Schlüter®-BARA-RAKE / -RAKEG

  Schlüter®-BARA-RAKE / -RAKEG

  Schlüter ® -BARA-RAKE / -RAKEG este un profil de finisare si picurare pentru marginile expuse ale ansamblurilor de acoperire pe balcoane și terase cu șape inclinate existente. Schlüter®-BARA RAKE e...
 • Schlüter®-BARA-RAM

  Schlüter®-BARA-RAM

  Schlüter®-BARA-RAM este un profil picurator din aluminiu vopsit, cu o buză de margine pentru balcoane și terase.Profilul este instalat în timpul aplicării șapei înclinate, poate fi folosit ca un gh...
 • Schlüter®-BARA-RAP

  Schlüter®-BARA-RAP

  Schlüter®-BARA-RAP este un profil de picurator din oțel inoxidabil sau din aluminiu acoperit cu culoare. Este utilizat împreună cu profilul de picurator Schlüter®-BARA-RW pentru a acoperi marginile...
 • Schlüter®-BARA-RK

  Schlüter®-BARA-RK

  Schlüter®-BARA-RK este un profil picurator în formă de T.Secțiunea frontală prezintă o margine de scurgere care acoperă stratul de drenaj sub suprafață Schlüter ® - TROBA.
 • Schlüter®-BARA-RKB

  Schlüter®-BARA-RKB

  Schlüter®-BARA-RKB este un profil de finisare în formă de T pentru acoperiri. Picuratorul are o buză de picurare proeminentă.
 • Schlüter®-BARA-HV

  Schlüter®-BARA-HV

  Schlüter®-BARA-HV este o bandă adezivă din polietilenă cu fleece de ancorare pe partea frontală și un strat autoadeziv pe partea din spate. Este potrivit pentru a crea o zona adezivă pentru conexiu...
 • Schlüter®-BARA-RT

  Schlüter®-BARA-RT

  Schlüter®-BARA-RT este un profil de inchidere în formă de "T",din aluminiu vopsit in camp electrostatic, a marginilor expuse ale balcoanelor și teraselor.
 • Schlüter®-BARA-RTK

  Schlüter®-BARA-RTK

  Schlüter® -BARA-RTK este un profil de picurator de inchidere la balcoane si tersae.
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Setare Direcție Descendentă